Vacture Supervisor

Hengel jij deze leuke job binnen?

Ga jij voor meer dan 100% gasttevredenheid en wil jij ervoor zorgen dat je de verwachtingen van onze gasten kunt overtreffen? Heb je leidinggevende capaciteiten en zoek jij een afwisselende leisurejob in een unieke omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als supervisor geef je leiding aan het team. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de attracties, activiteiten en de horecaoutlets. Je bent het centrale aanspreekpunt en voert het beleid uit conform de richtlijnen met als belangrijkste doel: ‘onze gast’. Je weet medewerkers te motiveren om te knallen en de gasten een perfecte dag te bezorgen. Op drukke momenten houd jij het hoofd koel en bewaar je het overzicht. Je zorgt ervoor dat de medewerkers op de juiste plek staan en met jouw instructie op en top functioneren. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles weer netjes is voor de dag erna. Daarnaast werk je zelf ook actief mee en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je belangrijkste motto is om ervoor te zorgen dat onze grote en kleine gasten een onvergetelijke ervaring overhouden aan hun bezoek aan Avonturenvijver de Geulhof!

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO niveau 4;
 • Je denkt en handelt altijd gastgericht en voelt je verantwoordelijk;
 • Je bent enthousiast, representatief en communicatief vaardig;
 • Je bent flexibel beschikbaar, in de weekenden en vakantieperiodes gaan we knallen;
 • Werkervaring in de leisure en/of horeca is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een unieke combinatie van horeca en leisure;
 • Een afwisselende baan waarbij je voldoende uitdaging hebt en geen dag hetzelfde is;
 • Een gezellige werksfeer in een jong en gedreven team;
 • Als de Avonturenvijver in het naseizoen gesloten is, bieden we je de mogelijkheid om bij een van onze andere locaties aan de slag te gaan!

Is dit jouw job?

✉ Solliciteren is super simpel, laat onderaan deze pagina je contactgegevens achter en we nemen contact met je op!

Neem contact op!

  Contact

  Heeft u vragen of wilt u in contact komen met een van onze medewerkers? Stuur ons een mail via info@degeulhof.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 043 203 1966

  Adres

  Maastrichterweg 6,
  6231 BK Meerssen
  KvK: 83219110