Vier je Communie bij De Geulhof!

Communiefeest

VOOR IEDEREEN EEN LEUKE DAG!

Een feest op de planning staan waar zowel zoon, dochter, tante als papa een leuke dag hebben? Dat kan een flinke uitdaging zijn. Graag bieden wij u de perfect oplossing; Kom gezellig samen naar Avonturenvijver de Geulhof!

Een prachtige vijver met heerlijk uitgebreid terras, dé unieke locatie voor uw gelegenheid. Van een kleinschalige familiedag tot een feest met 200 genodigde, alles is mogelijk en alles van A tot Z  geregeld.

Terwijl de kids al hun energie in de speeltuin kwijtkunnen genieten de ouders ongestoord op het prachtige terras.

Reserveer nu

Een échte unieke communie vier je bij de Geulhof!

DE GEULHOF

Communie

Door samenwerking met ons zusterbedrijf Entertrain events en catering kunnen wij elk feestje en evenement voorzien van aankleding, decoratie, unieke activiteiten, licht, geluid, drank, catering en nog veel meer. Alles in één, Alles op één locatie!

Ons keukenteam prikkelt ook graag de smaakpapillen met een uitgebreide barbecue of gethematiseerd buffet, ook hier geldt; niks is te gek!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met een van onze medewerkers? Stuur ons een mail via info@degeulhof.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan. Telefonisch zijn wij bereikbaar via: 043 203 1966

Adres

Maastrichterweg 6,
6231 BK Meerssen
KvK: 83219110

Bekijk ook de Coronamaatregelenveelgestelde vragen